Marmaris

Marmaris er en av de mest populære feriebyene i Tyrkia, og kanskje ikke helt uten grunn? Byen på sørvestkysten av Tyrkia var tidligere kun en liten fiskerlandsby, men tar i dag imot turister fra alle verdens hjørner. For de som er interessert i historien til regionen, er borgen eller slottet her, noe du ikke bør gå glipp av.

Med to store marinaer og et rykte som et førsteklasses seile reisemål, er Marmaris historiske tilknytning til sjøen like åpenbar. Byens eksepsjonelt vakre naturområde forsterker ytterligere dens popularitet. Forlater du havnen, finnes det et mangfoldig spekter av aktiviteter, fra å ta en jeep safari til omkringliggende fjell og fossefall, til å kose seg i et ekte tyrkisk bad, noe som må oppleves.

Marmaris ligger omlag 7 kilometer fra nabobyen Içmeler, og det går en strandpromenade hele veien, med en flott strand i forkant, men stranden som ligger i Içmeler er nok uten tvil den beste i området. På denne strekningen finner du også de fleste hotellene i Marmaris. Det meste av barer, restauranter og nattklubber ligger også langs strandpromenaden her. God ferie!