Belek et golfreisemål

Feriestedet Belek ligger på sørkysten av Tyrkia, ca 35 kilometer øst for Antalya, og dette er reisemålet du bør velge om du reiser til Tyrkia for å spille golf. Her finner du nemlig hele 11 forskjellige golfbaner i umiddelbar nærhet til hotellet du skal bo på.

Feriestedet er nesten bygd opp rundt de forskjellige golfbanene, og dette gjør stedet til en perle for golfentusiaster som ønsker å spille på forskjellige baner i ferien. Men Belek passer ikke bare for golfere. Her har du også kilometerlange sandstrender foran hotellene, med masse tilbud om vannsport.

Mange av hotellene som du finner i Belek, opererer med all-inclusive og det passer bra her, ettersom det ikke finnes så veldig mye mer i selve byen. I sentrum av Belek finner du noen restauranter, barer og litt butikker. Vil du handle noe mer kan du eventuellt reise til nabobyen Kadriye hvor du får kjøpt mye billige klær, eller ta leiebilen eller bussen inn til storbyen Antalya.

Alt i alt er dette et eksklusivt feriested som passer for golfere, par eller barnefamilier som vil slappe av på gode hoteller. Det finnes over 30 hoteller i Belek med 4 stjerner eller mer, så er du ute etter luksus så finner du det i Belek. God ferie til Tyrkia.