Pascha Bay Blue Village

Pascha Bay er et stort hotellområde hvor Star Tour har sitt Blue Village senter i Tyrkia, 9 kilometer vest for den kjente feriebyen Alanya på den som gjerne kalles den tyrkiske riviera, og 3 kilometer utenfor den mindre byen Konakli og her ligger også nærmeste minibank hvis du skulle få bruk for litt kontanter på ferien din i Tyrkia. 

I Pascha Bay velger du selv om du vil ha måltider inkludert i prisen. Du kan velge å lage all maten selv, frokostbuffé, halvpensjon eller all inclusive, alt etter behov og hva du liker best. De fleste som har feriert i Pashca Bay skryter av maten på anlegget, og hvis det blir kjedelig å spise inne på hotellet hver dag, ligger det en restaurant som heter Aksoy på den andre siden av veien rett utenfor hotellet.

Stranda er ikke den beste i Tyrkia ved Pascha Bay og det kan være lurt å ta med seg badesko, for på noen steder på stranda er det litt steinete, men det er ingen nødvendighet. Området ligger litt utenom sentrum med sine fordeler og ulemper, men med en Dolmus er du inne i sentrum av Alanya på mindre enn 20 minutter. Inn til Konakli tar deg noen minutter med bil eller buss, og her ligger det også noen butikker, et apotek og noen forskjellige spisesteder.

Pascha Bay er et perfekt reisemål i Tyrkia for barnefamilier eller andre som trives godt inne på hotellområdet eller ved stranden på ferien. Her får du god kvalitet på maten og de fleste aktiviteter som bassenger, vannsklier, spa, minigolf, tennisbaner, vannsport, tyrkisk bad, underholdning, bamseklubb og alt du måtte ha bruk for finnes på anlegget. God ferie til Tyrkia!