Tyrkia er sommerens vinner

Akkurat som i fjor ble Tyrkia også denne gangen sommerens vinner av alle de forskjellige charter-destinasjonene. Landet har mange forskjellige og varierte reisemål, flotte strender, gode handlemuligheter og mange hoteller som satser på konseptet med all-inclusive, har gjort sitt til at mange familier har valgt seg Tyrkia til årets sommerferie. Det ser også ut til at trenden skal holde seg til neste år, for mange av charterselskapene har allerede begynt å selge neste års reiser, og Tyrkia ser nok en gang ut til å toppe listene over det mest populære reisemålet i 2012.

Mange har forskjellige meninger om konseptet med all-inclusive, hvor du kan droppe å ta med deg lommeboka fordi alt er inkludert inne på hotellområdet. Flere og flere hoteller i Tyrkia har valgt å satse på dette, og for en norsk familie betyr det at en ferie til Tyrkia ofte blir billigere enn til andre reisemål i Europa. Så lenge Tyrkia også holder seg utenom euroen og benytter sine tyrkiske lira, gjør det også sitt til å holde prisnivået nede. Bortsett fra noen land i Øst-Europa er nok Tyrkia det billigste landet du kan reise på ferie til den neste sommeren.

Noen av de mest populære reisemålene i Tyrkia kan du lese om her i reiseguiden, og planlegge neste års sommerferie. Feriesteder som Antalya, Alanya, Kemer, Belek og Side kan du få mere informasjon om her, men det finnes også mange andre flotte feriesteder i Tyrkia, og mer informasjon om reisemål kommer snart.