Reisetips om Tyrkia

Tyrkia er et av våre aller mest populære reisemål i syden, og i sommermånedene reiser mer enn 100.000 personer fra Norge til dette flotte ferielandet. I tillegg til langstrakte vakre strender som i Ölüdeniz hvor bildet til høyre er tatt, god mat, et supert klima, vakker natur og spennende kultur og historie, har også Tyrkia et veldig hyggelig prisnivå sett med norske øyne. 

I denne reiseguiden kan du lese om de fleste feriestedene som finnes i Tyrkia. Her finner du reisetips om strender, aktiviteter, spisesteder, shopping, utflukter og mye annet i fra feriebyer som Antalya, Alanya, Belek, Bodrum, Kemer, Kusadasi, Marmaris, Side og mange av de andre godt besøkte reisemålene som Tyrkia kan by på.

Du kan lese mer om de forskjellige feriestedene i Tyrkia, hvis du klikker deg videre i menyen på venstresiden her på siden. Der finner du de fleste populære reisemålene, til for eksempel Alanya ved den tyrkiske riviera. Langs kysten av Tyrkia er det over 300 soldager i året, så du er nærmest garantert å bli solbrun når du reiser til Tyrkia. 

Men landet har også mange flotte muligheter for deg som ikke bare vil ligge på stranden for å slikke sol hele dagen. Storbyer som Istanbul eller Izmir, historiske ruiner helt tilbake til den greske og romerske antikken, eller hva med en sykkeltur, golf, fjellvandring, en dag med leiebil eller en av de mange vannsportsaktivitetene som du finner langs hele kysten.

Hvis du vil bestille deg en ferietur til Tyrkia, kan du gjøre det med vår samarbeidspartner Solia. Der finner du tilbud på charterreiser med hotell med eller uten all-inclusive, fotturer, golfreiser eller rundreiser til hyggelige priser. Det begynner allerede nå å nærme seg fullbooket på de mest populære hotellene, så ikke vent for lenge med å bestille deg din neste ferie til Tyrkia.